Med årtionden av erfarenhet betjänar vi i allt som handlar om bilar.

Professionell på bilhandel

Ett steg före med betjäning

Vårt varumärke är snygga fordon i gott skick, i alla prisklasser. Vi har målmedvetet utvecklat vårt företag och vårt utbud av bilar till samma nivå som märkeshusen håller. Vi strävar efter att köpa in bilar så, att de till kvalitet, pris och utrustning är oförglömliga och så, att vi också kan ta dem tillbaka i inbyte. Vi försöker alltid ligga ett steg före i fråga om både betjäning och bilanskaffning, därför arbetar vi alltid med ett öga på marknaden. Vår organisation är så lätt att vi flexibelt och sakkunnigt kan få fram svar på dina bilfrågor. I vårt sällskap kan du uppleva en angenäm, livslång och oförglömlig bilresa.

Bilar på beställning

Vi köper aktivt in bilar både i Finland och i Europa. Åt våra kunder anskaffar vi bilar också på beställning. Tillsammans med vårt inköpsteam kan vi skräddarsy dina drömmars bil – den du alltid har drömt om. Våra betrodda inköpare arbetar varje dag för att du ska få tillgång till ett noga utvalt toppexemplar från en märkesaffär. Vi vill ge varje kund högklassig och tillförlitlig betjäning. För oss betyder betjäning att vi lyssnar på och beaktar kunden och att bilaffären görs på kundens villkor.

Historia och värden

Vi inledde vår verksamhet i Vichtis 2001 och flyttade till Lojo för att expandera. I Lojo verkade vi i c. 11 år men efter att ha byggt ett nytt bilhus i Vichtis 2013 flyttade vi tillbaka till våra rötter. Vi köpte en hall i Raseborg och när den hade genomgått en totalrenovering blev det dags att öppna ett bilhus till i Ekenäs. Vi öppnade det nya bilhuset i januari 2021. Vår bilhusdirektör Kim Keto valdes 2017 till årets företagare i Vichtis, på grund av sina förtjänster inom bilhandel och fastighetsförvaltning och som skapare av nya företag och arbetsplatser. Kim har alltid haft en passion för bilar, kundrelationer och handel. Vi är ett familjeföretag och det är därför lätt att kontakta oss i alla bilrelaterade frågor.
Vi vill att våra kunder är nöjda med den betjäning de får och att de kommer tillbaka för att köpa sina fordon av oss, igen och igen. Vi hoppas att kunden kontaktar oss och får uppleva kundorienteringen i vår betjäning ända från första början. Alla är välkomna som kunder hos oss, såväl privatpersoner som företag, kommuner och städer m.fl., i Finland och utomlands.

Vi är ett företag med god soliditet, vi har bästa tänkbara kreditvärdighet och vi är – bland annat –ett av Finlands Starkaste företag.

Fakturering

Webbfakturering av inköp:
EDI-signum: 003717288303
Operatör: Apix Messaging Oy

E-postadress för inköpsfakturor, när webbfakturering inte kan användas:

Vid fakturering per e-post ska varje faktura bifogas som separat pdf-bilaga.