Palvelemme kaikissa autoasioissa vuosikymmenten kokemuksella.

Autokaupan ammattilainen

Askeleen edellä palvelussa

Upeat ja hyväkuntoiset ajoneuvot ovat tavaramerkkimme eri hintaluokissa. Olemme määrätietoisesti kehittäneet yritystämme ja autovalikoimaamme merkkitalojen tasolle. Pyrimme ostamaan autot niin, että ne ovat laadultaan, hinnoiltaan ja varusteiltaan ikimuistoisia ja kelpaavat meille myös vaihdossa takaisin.  Pyrimme olemaan aina askeleen edellä palvelussa sekä auton hankinnassa, teemmekin työmme aina markkinoita seuraten. Pystymme kevyestä organisaatiostamme johtuen ketterästi ja asiantuntevasti ratkaisemaan kysymyksesi autoihin liittyen. Saat kokea meidän kanssamme miellyttävän, elämänmittaisen ja ikimuistoisen automatkan.

Autot tilauksesta

Ostamme ajoneuvoja aktiivisesti sekä Suomesta että Euroopasta. Hankimme asiakkaillemme autoja myös tilauksesta. Ostotiimimme kanssa voimme räätälöidä sinulle unelmiesi auton, josta olet aina haaveillut. Luotto-ostajamme tekevät päivittäin töitä, jotta saamme sinun käyttöösi tarkkaan valitun merkkiliikkeen huippuyksilön. Haluamme palvella asiakastamme laadukkaasti ja luotettavasti. Meillä palvelu tarkoittaa asiakkaan kuuntelemista, huomioimista ja asiakkaan ehdoilla etenevää autokauppaa.

Historia ja arvot

Aloitimme toimintamme vuonna 2001 Vihdissä ja siirryimme kasvattamaan toimintaamme Lohjalle. Toimimme Lohjalla n. 11 vuotta ja rakennettuamme Vihtiin uuden autotalon v.2013, siirryimme takaisin juurillemme. Autotalon johtajamme Kim Keto on valittu v. 2017 Vihdissä vuoden yrittäjäksi autokaupan sekä kiinteistöjen hallinnan ansiosta, sekä uusien yritysten ja työpaikkojen luojana. Kimillä on aina ollut intohimo autoihin, asiakassuhteisiin ja kaupankäyntiin. Toimimme perheyrityksenä, joten meitä on helppo lähestyä kaikissa autoon liittyvissä asioissa.

Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä palveluumme ja nähdä asiakkaamme ostavan ajoneuvonsa meiltä yhä uudelleen. Toivomme asiakkaamme ottavan meihin yhteyttä, jotta hän saisi kokea palvelumme asiakaslähtöisyyden heti ensi metreiltä asti. Asiakkaiksemme ovat tervetulleita kaikki, niin yksityiset henkilöt, yritykset, yhteisöt, kunnat ja kaupungit ym. Suomessa ja ulkomailla.

Olemme vakavarainen yritys, meillä on paras mahdollinen luottoluokitus ja kuulumme mm. Suomen Vahvimpien yritysten joukkoon.

 

Palvelemme sinua kaikissa autoasioissa

Ostamme autosi

Ostamme autosi

Euro-Auto ostaa ja myy hyväkuntoisia ja vähän ajettuja vaihtoautoja. Ostamme autosi ja lunastamme mahdollisen loppuvelkasi sekä hoidamme kaikki paperityöt puolestasi. Ostaessasi meiltä uutta autoa, annamme kilpailukykyisen hinnan vaihtoautostasi. Myös vaihto halvempaan autoon onnistuu meillä.

Edullinen rahoitus

Edullinen rahoitus

Tarjoamme autoosi turvallisen ja helpon rahoituksen, jonka kaikki paperityöt hoidamme puolestasi. Voit valita kiinteän kuukausierän suuruuden oman budjettisi mukaiseksi ja maksuajan normaalisti 1-6 vuoden välilltä. Luotettavina yhteistyökumppaneinamme toimivat Suomen tunnetuimmat autorahoitusyhtiöt.

Auton ostajan muistilista

Auton ostajan muistilista

Muistathan ottaa autokaupoille mukaasi vaihtoautosi varusteet kuten kesä-/talvirenkaat, lohkolämmittimen, irroitettavan vetokoukun, molemmat avaimet, pankkitunnukset ja henkilötodistuksen Traficom-asiointia varten sekä autosi kaikki asiapaperit kuten huoltokirjan, käyttöohjekirjat ja takuutodistukset.

Tiedätkö tarkalleen mitä haluat?

Pystymme toimittamaan sinulle uudenkarhean ajoneuvon käytännössä juuri niillä varusteilla kuin haluat.